Tuesday, December 17, 2013

Graduasi oh Graduasi

Assalamualaikum dan hi! ;)

Setelah 5 tahun menulis blog di dalam bahasa inggeris, rasanya sudah tiba masa untuk bertukar angin pula. 

Actually ini adalah kali kedua graduasi bagi saya. So, memang macam malas and tak se-excited macam yang first. Kalau yang first dah siap pakai baju convo  dalam kereta, make up bagai and pin kan topi dengan kemas.

Di UiTM, program fakulti undang-undang adalah berbeza dari universiti yang lain. Di mana, program kami mempunyai Bachelor of Legal Studies selama 3 tahun dan Bachelor of Law selama 1 tahun. Oleh itu, kami akan grad 2 kali bagi setiap program. Graduasi yg pertama bukan main excited, tak boleh bla siap ada photoshoot kat putrajaya hew hew hew


credit to mimie isa :p

left to right: ibah, mama, me, nenek, kinah


Check out my full BLS graduation pictures

Thank you for the flowers! I like lilies btw! ;)

Berbeza pula untuk graduasi yang ke dua
Baju pun pilih malam sebelum. make up pun tak pakai.
Siap cakap dekat mama tak perlu beli bunga, tapi tetap excited juga bila mama and cik endek datang bagi bunga hehe Thank you! :)

me, una, aish
Powerpuff girls
aka the female trio of firm 3 of class G
I couldn't made through llb without them :')
We've been through tears, laughter, nasi lemak session with ketam balls every morning
(termasuk sekali diana)
aish, my kpop partner in crime
una, the serious one
me? yg adorable haha :p
i miss you girls

Isz & Partners
me, aish, una and shahril

me and diana
lilies again from my mom and adorable minions



my gradtrip fellow
from gradtrip to graduation 
:)

thanks for the flower mama n cik endek

Sebenarnya, still tengah fikir nak ambik syariah ke tak selama setahun.
tapi bila dah start kerja ni macam malas nak belajar. hurrmmm...
kalau sambung maksudnye graduasi yang ke-3 ehehehe

k bye!
took me much will to post this

Check these out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...