Wednesday, March 26, 2014

At last: Afgansyah Reza in Kuala Lumpur, Malaysia


24/3/2014

Super Excited to meet my boyfriend *batuk batuk 
countdown 4 days to meet Afgan

Setelah sekian lama menunggu, sebab sebelum ni Afgan pernah buat konsert di Indonesia dan Singapura, dan akhirnya ada juga konsert di Malaysia! Tahu tak dah tunggu berapa lama untuk konsert di Malaysia, actually nak pergi dah yang konsert di Singapura tapi sebab ada finals so tak jadi pergi.

~Menari panda~~

My seating place? Rahsiaaaa haha nanti kantoi la plak price tiket :p

Sejak bila minat die? I think zaman terima kasih cinta lagi
Dia memang ideal guy- specs, intelligent, shy, creative, emotional/deep thinker

yes
masa zaman rambut messy 
all akward and shy

another point yg penting, baju apa nak pakai haha me and my sis nak pakai couple clothing. saje gedik. Still x leh decide our tiger print sweater or more girlish blouse

Jealous betul orang yang pergi wedding Zarema dapat tengok Afgan free T_____T
Gua kena bayar guna gaji huhu entah la BR1M kene reject, kalau tak, boleh la cover jugak *sob sob


25/3/2014

bought and received the tickets

26/3/2014

One more day to go! ;)

thanks for reading!




Check these out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...