Wednesday, March 2, 2011

Kampung Halaman di Negeri Sembilan :)

Asmkm and Hello! :)
Ehhh, bukan ada test ke esok? Asal update blog? Bukan patut pulun study ke?
Haha
Sabar-sabar ye cik puan tuan dato datin :p
Test Family Law yang dijadual akan berlepas esok telah ditunda kpd minggu depan :D
Happy? Oklah, sempat lah nak revise International Law that's due on Friday but....
I spent the morning studying Family Law when I can study International Law :/ 
Ini tidak adil! Jom kita bakar! Bakar! Bakar! Bakar apa? :p (tak berapa nk waras)

Me, Dayah, Mimie and Tiera went out to eat dinner at Section 2 Shah Alam after our class. Me, Dayah and Tiera have our swimming lesson at 8pm. :)
While waiting for Dayah and Tiera, to berbuka puasa, Mimie and me came upon this conversation:

Iszati: Mimie, tahu tak I ada gambar kampung I zaman dulu.
Atap die guna daun nipah.
Mimie: .....(x ingat apa yg dickpkan)
mcm mana daun nipah tu tukar jadi atap zink skrg
Iszati: ....
(x menjawab soalan sbb x tahu n malas nk fikir :p)

So, here it is.
My wan's house in Kuala Pilah, Negeri Sembilan
:)


Di zaman serba moden

Di Zaman Dahulu Kala


Vintage kannn? hehe :)
On a lighter note, I'm currently tgh minum Eno Lemon hehe :D tak de kerja kan
sebenarnya saya beli in case kalau ada makanan banyak yang mengiurkan and kalau tak mampu nak makan, minum eno and sambung balik makan hehe macam kat iklan tv ;p

Dengan pemikiran camnie macam mana la nak diet
-__________________-"
~humban je la kat sungai~ 
tak bleh tak bleh! :)

Okay gtg study IL
Thanks for reading! 
:)

Thanks to my cousin Along for the pictures  :)
Post a Comment

Check these out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...