Saturday, September 3, 2011

Cinta Muka Buku

Assalamualaikum & Hello! :)

Come and watch Najwa Latif Cinta Mukabuku official mv


Mesti korg pernah dgr lagu nie kat radio. Tajuk lagu ini ialah Cinta mukabuku :) hehe
omg! kalau ada laki cute macam nie gerenti i dh kurus! sanggup jogging hari2! hehe ;) najwa laif nie bila senyum cute sgt hehe

Topik hari ini yang ingin dibincangkan ialah cinta mukabuka or FB love :)
1) Wujud ke cinta muka buku nie?
    Jawapannya YES! hehe based on personal exprience keee??? hehe rahsiaaaa ;p I rasa byk couple yg wujud pun sbb fb, yela ramai org yg kita boleh jumpa kat fb nie kan :) hehe
2) Selamat ke cinta mukabuku nie?
    If it's a friend of a friend it's safe but if you have no mutual friends and suddenly he ask you out, it's a NO NO! Entah-entah gmbr profile pic die yg handsome gilaaa tu bknnya gmbr die pun! so, wanita-wanita sekalian, please jgn terpedaya! :O

Hehe best ko kat kalau jumpa mamat hot kat fb nie ;)


Ok bye! :)
Thanks for reading
Post a Comment

Check these out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...