Thursday, February 10, 2011

Because you are worth it ;)

As'makum! :) Hello! :) Ni hao! :) Anyo masayo! :) 
burger n mayo? :p

Today, I'm going to touch on several issues that are both annoying and no concern of mine. Nak wat project paper, time tulah benda2 merepek nie pops up. -________________-" I need to spit it out here. 

Some question that are aimlessly dancing (annoyingly) inside my brain. 
It is regarding budaya couple that runs rampant in my life whether I choose to ignore it or not. And it's annoying how it ends up inside my brain.


These questions are for the ladies to answer regarding their relationship:

Kenapa perlu pegang tangan?

Kenapa perlu peluk? 

Kenapa perlu cium?

Onew 
OMG! OMG! OMG!
gila jeles ngan sheep nie
nyah kamu dari sini!

Kenapa perlu bagi gambar tak bertudung kat lelaki? 

Kenapa bagi hati kita dgn sewenang-wenangnya kat lelaki? 

Kenapa perempuan tak reti jaga maruah sendiri? Why point your finger to men when something is amiss?

WHY? WHY OH WHY?
@________________@


Sila jawab sendiri semua soalan di atas.
STOP and THINK.
Ask yourself why?
Does any of the act brings any benefit to you?
Put religion aside, I know you know it's wrong, but try to think rationally. 
It's for your own sake anyway. 
I x rugi apa-apa pun :p 

Dalam relationship tu biarlah bersederhana, kan benda yg sederhana tu baik. Tak payah nak terover-over and tak yah nak terhegeh-hegeh kat lelaki. Tak kan time couple nak bagi semua kat bf, reserve lah sikit tok husband. Eh, cam pelik je bunyi ni? Haha kesian husband :p sepatutnya bagi sikit kat bf, segalanya tok suami :) baru betul! hehe

Babe, if he doesn’t appreciate you, don’t even bother. 
Banyak lagi kumbang kat taman. kan kan? :D
You're just wasting your money (especially credit), time and energy...

Lebih baik guna masa,duit n energy tu untuk layan Onew, SHINee, Naruto, One Piece, blogging, reading, stalking? :p 

Wahhh, I rarely talk about serious issue. I deleted a lot because I wanted a santai approach to make people think, not me trying to act nice by preaching.




Thanks for reading!
:)   
 picture from superkrisspop.tumblr.com
Post a Comment

Check these out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...